O nas

0 Komentarjev | 2 maja, 2013

 

Spoštovani obiskovalci na naši spletni strani zdravi recepti!

Danes vsepovsod slišimo kako izrednega pomena je zdrava prehrana, zdrav način življenja, zdravo telo, zdrav um, zdrav duh… in lahko bi naštevali še in še. Na to temo lahko danes najdemo ogromno literature, ogromno različnih nasvetov, ogromno različnih mnenj številnih strokovnjakov in na koncu koncev v množici vseh teh informacij, mnjen in nasvetov še vedno ne vemo kaj je pravzaprav zdrava prehrana in zdrav način življenja, kaj je pravzaprav zdravo?!

Današnji ritem življenja nas hitro in dokaj neopazno kar „posrka“ v hitenje skozi dan, skozi teden, mesec, hitenje skozi življenje…in ko se končno zavemo, ugotovimo da smo ujeti v „začaran krog“ stresa. Ugotovimo, da nam čedalje bolj primanjkuje časa, energije, razumskih odločitev, čedalje manj se posvečamo sebi, svojim vrednotam in svoji duhovnosti. In vse to skušamo nadomestiti s tako imenovano današnjo „revolucijo“ v prehrani in iskanjem „zdravega“.

Kaj je zares zdravo in kaj zares potrebujemo v našem življenju je eno od tistih vprašanj na katerega ve odgovor vsak sam. Razmislite o tem, kaj vam v življenju največ pomeni in odgovorite sami sebi v tišini, znotraj v sebi, iskreno.

Živite s tem v mislih in se vsak dan vprašajte, ali so vaši dnevi skladni s tistim, kar spoštujete in k čemur težite. In zavedajte se, da vaša prepričanja določajo kvaliteto vašega življenja, da vaše misli usmerjajo vaše zdravje, in nikoli ne pozabite, da živeti z zdravim duhom v zdravem telesu lahko dosežete tudi vi.

V upanju, da boste najdli zdrave odločitve zase in da boste uživali v naših zdravih receptih, vas lepo pozdravljam!

 

Urednica: ZdraviRecepti.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.