Recipe Type: testenine

Zanimiva in okusna rižota

Povprečna ocena: (5 / 5)

basmati riž zelje korenje piščančje meso ingver sol kurkuma česen origano jajce granatno jabolko

Preberi več

JURČKOVI KANELONI

Povprečna ocena: (5 / 5)

Zdravi  recepti  priporočajo  uporabo  gob. Gobe vsebujejo malo kalorij in veliko vitaminov. Zato prispevajo k dobremu ...

Preberi več

RIŽOTA Z GOBAMI ŠITAKE IN ZELENJAVO

Povprečna ocena: (5 / 5)

Zdravi recepti se zavedajo pomena rudnin, vitaminov in beljakovin katere vsebujejo gobe šitaka.Le te spodbujevalno ...

Preberi več

TESTENINE Z ZELENJAVO

Vrsta recepta: Cuisine: ,
Povprečna ocena: (5 / 5)

Zdravi recepti priporočajo uporabo testenin. Testenine spadajo med škrobnata živila, in v zmernih količinah jih ...

Preberi več

ZAPEČENE TESTENINE S PIŠČANCEM IN ZELENJAVO

Povprečna ocena: (3.9 / 5)

Zdravi recepti zelo priporočajo uporabo polnozrnatih testenin. Takšne testenine so bolj bogate z minerali, vitamini, ...

Preberi več
PAPRIKE POLNJENE S KUSKUSOM IN ČIČERIKO

PAPRIKE POLNJENE S KUSKUSOM IN ČIČERIKO

Vrsta recepta: Cuisine:
Povprečna ocena: (5 / 5)

Zdravi recepti veliko uporabljajo papriko. Paprika je odličen analgetik, vpliva na kemične procese v možganih, ...

Preberi več
RIŽEVA PONEV PO GRŠKO

RIŽEVA PONEV PO GRŠKO

Vrsta recepta: ,
Povprečna ocena: (5 / 5)

Zdravi recepti med svoje sestavine uvrščajo veliko zelenjave in veliko žitaric. Polnovrednem rižu ni nič ...

Preberi več

LAZANJA Z BUČKAMI IN ŠPINAČO

Vrsta recepta: Cuisine:
Povprečna ocena: (5 / 5)

Lazanja z bučkami in špinačo za mladostno kožo. Zdrava prehrana je zelo pomemben dejavnik našega ...

Preberi več
Peresniki s šparglji

PERESNIKI S ŠPARGLJI

Vrsta recepta: Cuisine:
Povprečna ocena: (5 / 5)

Peresniki s šparglji za vitko linijo. Šparglji so ena od vrst zelenjave, ki je najbogatejša ...

Preberi več
KANELONI S ŠPINAČO IN RIKOTO

KANELONI S ŠPINAČO IN RIKOTO

Vrsta recepta: Cuisine:
Povprečna ocena: (5 / 5)

KANELONI S ŠPINAČO IN RIKOTO ZA MLADOSTNO IN LEPO KOŽO Špinača ima kar nekaj učinkov na ...

Preberi več